Accueil Nos atoutsNos logicielsSolutions Actualités Zone clients Contact Liens
>> De software AS-Concept onder Windows 7

De software AS-Concept richt eveneens onder Windows 7, zowel in versie 32 bits als in versie 64 bits...

>> Salon van de Boekhouding

AS-Concept zal aanwezig aan de Salon van de Boekhouding zijn die deze donderdag 25 februari 2010 aan het Congresgebouw van Luik zal plaatsvinden. Klikt hier voor meer informatie.

>> Finale van Miss Accounting

De finale 2009 heeft van de steun Miss Accounting deze vrijdag 11 september plaatsgevonden. Om de winnares en zijn twee dolfijnen te ontdekken, klikt op deze band.

Bij AS-Concept, bestaat onze methode daarin om te zien wat wij U kunnen brengen...

Het te bereiken doel is, immers, een software van boekhouding en beleid niet te verkrijgen maar wel om over een werktuig te beschikken dat u zal toelaten om uw beleid te verbeteren en om zoveel mogelijk te automatiseren wat het kan zijn.

Hiertoe hebben wij een software en methodologieŽn ontwikkeld die het mogelijk maken om uw werktuig met de informatie en functies te laten overeenkomen dat u nodig hebt. Wij hebben eveneens rekening gehouden met het feit dat het merendeel van het MKB, TPE en VZW met een boekhoudkantoor en onze producten speciaal wordt ontworpen samenwerkt om deze medewerking te optimaliseren en de kwintessens ervan trekken.

Wij verzoeken u dus om de 4 voornaamste troeven van onze software te ontdekken evenals de oplossingen die wij voor de verschillende situaties voorstellen.

Ancien site